Similituds i diferències entre els enfocaments de l’economia social i solidària en diferents països de Europa del Sud(Catalunya, França, Itàlia, i Portugal) - Amaro, R. R. (Economia solidària i història social, 2020)
Aquest article és el resultat d'una comunicació presentada en l'Encontre Internacional sobre Economia Solidària i història social organitzat per la Fundació Roca i Gales i per la Xarxa d'economia Solidària de Catalunya, a Barcelona en els dies 14 i 15 de febrer de 2019. L'article te com objectius principals proposar una lectura de les semblances i diferències que els conceptes, peró sobretot les pràctiques de l'Economia Social i Solidària presenten quan és comparen els quatre països d'Europa del Sud presents en l'encontre Catalunya2 , França, Itàlia i Portugal; suggerir algunes pistes de reflexió i desafiaments conseqüència d'aquest anàlisi per la construcció de diàlegs i d'eventuals accions conjuntes entre els actors /actrius de l'Economia Social i Solidària d'aquests quatre països.