Dues anthropologies I les malles de l'imperi (notes de treball) - Medeiros, A. (Revista d'Etnologia de Catalunya, 2020)
En aquestes notes, començo a assenyalar algunes diferències entre dues antropologies de la península Ibèrica, la gallega i la portuguesa. Aquestes diferències estan ben identificades des de fa 100 anys, com ara començo a percebre millor.