Exportar Publicação
A publicação pode ser exportada nos seguintes formatos: referência da APA (American Psychological Association), referência do IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers), BibTeX e RIS.
Brochado, A., Mendes, P. & Marques, S. (2014). Private-label proneness: the case of yogurts. In Instituto Politécnico de Leiria (Ed.), XXIV Jornadas Luso Espanholas de Gestão Científica: Comunicações: Livro de Resumos. Leiria: IP Leiria.
A. M. Brochado et al., "Private-label proneness: the case of yogurts", in XXIV Jornadas Luso Espanholas de Gestão Científica: Comunicações: Livro de Resumos, Instituto Politécnico de Leiria, Ed., Leiria, IP Leiria, 2014, vol. 1
@inproceedings{brochado2014_1734883864976, author = "Brochado, A. and Mendes, P. and Marques, S.", title = "Private-label proneness: the case of yogurts", booktitle = "XXIV Jornadas Luso Espanholas de Gestão Científica: Comunicações: Livro de Resumos", year = "2014", editor = "Instituto Politécnico de Leiria", volume = "1", number = "", series = "", publisher = "IP Leiria", address = "Leiria", organization = "Instituto Politécnico de Leiria", url = "http://www.xxivjornadaslusoespanholas2014.ipleiria.pt/?page_id=45" }
TY - CPAPER TI - Private-label proneness: the case of yogurts T2 - XXIV Jornadas Luso Espanholas de Gestão Científica: Comunicações: Livro de Resumos VL - 1 AU - Brochado, A. AU - Mendes, P. AU - Marques, S. PY - 2014 CY - Leiria UR - http://www.xxivjornadaslusoespanholas2014.ipleiria.pt/?page_id=45 AB - This study aims to point out the main consumer correlates of store brand proneness in a specific industry, the Portuguese yogurt market. This is a booming industry for store brands in Portugal, reaching nearly half of the total market share. Based on the results of a survey we can conclude that consumers base their decisions on adopting a product on three different types of variables: price related variables, quality related variables and involvement with the product category related variables. The price related and the quality related variables have the most influence on consumers when selecting store brands of yogurts. ER -