Publicação em atas de evento científico
Heritage and social events as facilitators of relationship quality in wine sector
Namércio Pereira da Cunha (Cunha, N.); Sandra Loureiro (Loureiro, S. M. C. );
Proceedings of the International conference on Tourism and Ageing
Ano (publicação definitiva)
2016
Língua
Inglês
País
Portugal
Mais Informação
Web of Science®

Esta publicação não está indexada na Web of Science®

Scopus

Esta publicação não está indexada na Scopus

Google Scholar

N.º de citações: 0

(Última verificação: 2024-03-29 07:25)

Ver o registo no Google Scholar

Abstract/Resumo
This study aims to explore how distributors and wine producers describe the organizational social capabilities they develop; as a facilitating facet of Relationship Quality (RQ). A total of eleven relationships are analysed based on 44 in-depth interviews. Findings reveals that Organisational Social Capabilities is a new RQ construct related with the organisational structure, the social behaviour and the history of the company.
Agradecimentos/Acknowledgements
--
Palavras-chave
Relationship quality,Organisational social capabilities,Relational interdependence,Wine tourism,Wine sector,Seniors’ consumers
  • Economia e Gestão - Ciências Sociais

Com o objetivo de aumentar a investigação direcionada para o cumprimento dos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável para 2030 das Nações Unidas, é disponibilizada no Ciência-IUL a possibilidade de associação, quando aplicável, dos artigos científicos aos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável. Estes são os Objetivos do Desenvolvimento Sustentável identificados pelo(s) autor(es) para esta publicação. Para uma informação detalhada dos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável, clique aqui.