Editorial
Introduction
Marta Sequeira (Sequeira, M.); David Arredondo Garrido (Arredondo Garrido, D.); Juan Calatrava Escobar (Calatrava Escobar, J.);
Título Revista
Eating, building, dwelling: About food, architecture and cities
Ano (publicação definitiva)
2024
Língua
Inglês
País
Reino Unido
Mais Informação
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(Última verificação: 2025-03-16 23:15)

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Abstract/Resumo
There is no need to argue to what extent the relationship between food, city and architecture constitutes an omnipresent and of the utmost importance theme throughout human history, up to our contemporary era. These three terms have been intertwined since the Neolithic period, indissolubly inking agriculture and livestock, sedentism and city construction. From that original moment, the ramifications of this close continuity between nourishment, urban space and buildings have multiplied, forming the subject of numerous specialized research territories.
Agradecimentos/Acknowledgements
--
Palavras-chave
Eating,Building,Dwelling,Food,Architecture,Cities

Com o objetivo de aumentar a investigação direcionada para o cumprimento dos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável para 2030 das Nações Unidas, é disponibilizada no Ciência_Iscte a possibilidade de associação, quando aplicável, dos artigos científicos aos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável. Estes são os Objetivos do Desenvolvimento Sustentável identificados pelo(s) autor(es) para esta publicação. Para uma informação detalhada dos Objetivos do Desenvolvimento Sustentável, clique aqui.